Direct naar de webshop!

Bezoek de vuurwerk webshop om direct vuurwerk online te bestellen!

Ook losse vuurwerk verkoop!

Naast de voorverkoop via de website en het bestelformulier hebben wij de laatste dagen van het jaar ook losse vuurwerk verkoop in onze vuurwerkwinkel aan de Amstelveenseweg. U kunt hier vuurwerk direct kopen en afhalen!

Vuurwerk potten

Vuurwerk potten zijn de potten die op de grond staan en die vervolgens het vuurwerk de lucht in schieten. Er kan een behoorlijk verschil zitten in groottes van vuurwerk potten. Zo beginnen ze vanaf 8 schoten en kan het oplopen tot maar liefst 196 schots. De meeste vuurwerk potten gaan gepaard met een harde knal bij elk schot dat de lucht in gevuurd wordt.

Het verschil in het aantal schoten dat de vuurwerk potten de lucht in schiet, zorgt natuurlijk ook voor een verschil in tijdsduur van de pot. Zo duren veel kleine vuurwerk potten ongeveer 10 seconden, waarbij de grotere vuurwerk potten bijna anderhalve minuut kunnen duren.

Ondanks de de grotere vuurwerk potten meer schoten afschiet, betekent dit niet dat alle grote potten langer duren dan de kleinere vuurwerkpotten. De kleinere potten hebben namelijk (meestal) een pauze tussen de schoten en de grotere vuurwerk potten schieten (vaak) meerdere schoten tegelijkertijd af.

Vuurwerk potten zijn bekend onder verschillende namen. Zo zijn bijvoorbeeld de termen 'multishots' of 'zwermpotten' ook zeer gebruikelijk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En je ontvangt als eerste onze digitale vuurwerkfolder!

Vuurwerk foto's

Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk

Vuurwerk Amsterdam

Wij staan voor:

  • Het mooiste siervuurwerk
  • Veiligheid
  • Optimale service
  • Snelle afhaalmogelijkheden
  • En nog veel meer...!
Download vuurwerk bestelformulier

Deel het nieuws!

Openingstijden:

Bekijk hier de openingstijden van de vuurwerkafdeling tijdens de voorverkoop.

Klarenbeek Vuurwerk

Amstelveenseweg 1128a
1081 JW Amsterdam

T: 020 - 233 322 4
E: info@vuurwerkkopen.nl