Spectaculaire Sierat vuurwerkshow op 25 mei in Ridderkerk

De Ronde van Ridderkerk op 25 mei zal met een spectaculaire vuurwerkshow worden afgesloten. Het is dit jaar de vijfde achtereenvolgende editie van de wielerronde: reden om er een extra feestelijk tintje aan te geven, volgens Stichting Wielersport Promotie Rotterdam (WPR), organisator van de ronde. WPR is dan ook blij dat Sierat Administratiekantoor bereid was het vuurwerk te sponsoren. Verder kunnen Ridderkerkers aan diverse wedstrijden meedoen. Kijk voor inschrijven de website van WPR.

Prachtige vuurwerkshow als afsluiting

De vuurwerkshow zal een mooie afsluiting vormen van een dag vol sportiviteit. Naast wielrennen voor Elite/Belofterenners wordt er op 25 mei in Ridderkerk op het afgesloten stratenparcours nog meer georganiseerd. Er staat voor de kinderen een Rabo Dikke Banden Race op het programma; verder is er de Flynth ploegentijdrit en voor het eerst wordt er ook hardgelopen tijdens het evenement. Op het gezellige parcours van de wielerronde kan iedereen meedoen aan de 5 of 8,2 km loop.

Sierat siert Ridderkerk

Om 22.45 uur barst er bij het wielerparcours een spectaculaire vuurwerkshow los. Sierat Administratiekantoor sponsort deze geweldige afsluiting. Eigenaar, Wil Sierat is van jongs af aan al helemaal weg van vuurwerk: "Als kind van 10 jaar was ik al dol op vuurwerk. Al m'n zakgeld ging met oud en nieuw aan vuurwerk op."

In Ridderkerk zal de show op 25 mei prachtig siervuurwerk laten zien. Het belooft een schitterende afsluiting te worden van de wielerronde. De heer Sierat: "ik vind het ontzettend leuk om sponsor te zijn van het vuurwerk aan het eind van de wielerronde in Ridderkerk. Sierat siert Ridderkerk!"

WPR

Stichting Wielersport Promotie Rotterdam (WPR) is opgericht is 1996 en heeft sindsdien al bijna 100 wielerspektakels in en om Rotterdam georganiseerd. In Ridderkerk is er dit jaar voor het eerst een vuurwerkshow als afsluiting. Voor meer informatie over WPR en de activiteiten zie www.wprotterdam.nl.

Bron: De WeekKrant.nl.

Datum: 13 mei 2011

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En je ontvangt als eerste onze digitale vuurwerkfolder!

E-mail adres:*
Typ onderstaande tekens over:*
capt
 (anti spam)

* Verplicht om in te vullen

Vuurwerk foto's

Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk

Vuurwerk Amstelveen

Wij staan voor:

 • Het mooiste siervuurwerk
 • Veiligheid
 • Optimale service
 • Snelle afhaalmogelijkheden
 • En nog veel meer...!
Download vuurwerk bestelformulier

Deel het nieuws!

Openingstijden:

 • maandag: 07:15 - 18:00
 • dinsdag: 07:15 - 18:00
 • woensdag: 07:15 - 18:00
 • donderdag: 07:15 - 18:00
 • vrijdag: 07:15 - 18:00
 • zaterdag: 08:30 - 17:00

Klarenbeek Vuurwerk

Amstelveenseweg 1128a
1081 JW Amsterdam

T: 020 - 233 322 4
E: info@vuurwerkkopen.nl